Erasmus +, nova mobilitat a Sicília!

El nostre centre ha realitzat una nova mobilitat a Sicília dins el projecte Erasmus +

Alumnes d’ESO i Batxillerat, acompanyats per professors vàrem viatjar a Vittoria del 5 al 12 de novembre per realitzar un intercanvi amb alumnes de Turquia, Eslovènia i Italia. Estam desenvolupant conjuntament el projecte Physical Activity as a Key to Healthy life que va començar el curs passat, quan nosaltres vàrem acollir als tres països durant el mes de juny.

En aquesta ocasió hem visitat Vittoria, una petita ciutat situada a Ragusa, al sud de l’illa de Sicília. L’equip de coordinació Erasmus + del centre educatiu “Giovanni XXIII-Colonna” ha organitzat un programa d’activitats titulades Healthy mind and body. A més hem visitat Palerm, el volcà Etna, la platja de Scoglitti i les poblacions de Taormina, Modica i Scicli.

Ha estat una experiència molt positiva per tots, sobretot pels alumnes, que han tingut l’oportunitat de millorar les seves competències lingüístiques en anglès, conèixer noves cultures i aprendre noves eines de relació amb els altres i amb un mateix.

Estan previstes dues mobilitats més al llarg d’aquest curs: visitarem Istanbul i Eslovènia. Estau atents que us anirem informant!

Podeu trobar algunes fotos que vam fer al viatge al següent enllaç:

  • https://drive.google.com/drive/folders/13pc8FKcRsD1wddi4ptB1jezP-H2ePNiN?usp=share_link

—-