Sant Jordi a l’IES Arxiduc (2023)

El passat 21 d’abril vam celebrar el Dia del Llibre, o festa de Sant Jordi, al nostre institut. Com tots els anys, vam poder gaudir de les activitats que havien preparat diferents departaments, en les quals va participar bona part de l’alumnat: concursos literaris, actuacions musicals, recitacions poètiques, jocs de preguntes, la representació teatral d’un fragment del Quijote, etc.
Després del pati, tot l’institut es va reunir al gimnàs, que havia estat guarnit perfectament per a l’ocasió amb l’ajuda d’alguns grups d’alumnes. Les nostres companyes Tona Fuster i Júlia Boqué van ser-ne les presentadores, i ens van dur de la mà durant més de dues hores, en una activitat que ens va permetre trencar amb la rutina, apropar-nos al fet cultural i artístic, i conèixer el talent de molts dels nostres alumnes.
Hi va haver llibres, roses i altres premis per a molts d’ells!

Troba les fotos que vam fer en aquest enllaç!