Erasmus + FP – Experiències

ERASMUS +FP

INFORME FINAL DE CURS CURS 2022-23

ACTIVITATS REALITZADES DURANT EL CURS

Durant aquest curs 2022-23 alumnes i professors/res de Formació Professional de l’IES Arxiduc han pogut gaudir, compartir i aprendre a través de les diverses mobilitats que s’han organitzat:

  • Mobilitat tipus jobshadowing per al professorat, a Lier, Noruega. Mobilitat curta d’alumnes per realitzar part de la seva FCT, Formació al Centre de Treball, a Lier, Noruega.
  • Mobilitat tipus jobshadowing per al professorat, a Hasselt, Bèlgica.
  • Mobilitat curta d’alumnes en estada d’aprenentatge, a Lier, Noruega.
  • Mobilitat tipus jobshadowing per al professorat, Calgary, Canadà.

Aquestes mobilitats pertanyen als programes:

  • Projecte EuroFP Balears V (2019-1-ES01-KA102-063739)
  • Projecte EuroFP Balears VI (2022-1-ES01-KA121-VET-000061104

Aquest curs s’han fet un total de 18 mobilitats. Els resultats, a partir de les avaluacions dutes a terme pels i per les participants han estat molt interessants, destacant: les experiències viscudes en països estrangers molt diferents del nostre; el coneixement de com treballen tant des d’un punt de vista educatiu com professional en el món de l’electricitat; el coneixement de centres estrangers de formació professional; la millora de les competències en l’ús de la llengua anglesa com a eina comunicativa i la convivència amb companys d’institut o de feina.

El programa Erasmus+ és una eina fantàstica per aprendre, descobrir, compartir i desenvolupar l’esperit europeu des de l’àmbit de l’educació. Des de l’IES Arxiduc Lluís Salvador i el Departament d’Electricitat impulsem que el nostre centre, el nostre personal i el nostre alumnat tinguin possibilitat de participar-hi activament.

Gràcies a tots i totes els que heu participat i col·laborat activament! L’any vinent més i millor!

A continuació pengem algunes de les fotos més representatives del que hem fet i viscut:

  • https://drive.google.com/drive/folders/1vwrZYW9RYNDt5pIL_o8GUE0v1HyUdjA-?usp=sharing

El proyecto 2019-1-ES01-KA102-063739 EuroFP Balears V está cofinanciado por el programa Erasmus+ de la Unión Europea. El contenido de esta web es responsabilidad exclusiva del IES Arxiduc Lluís Salvador y ni la Comisión Europea, ni el Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE) son responsables del uso que pueda hacerse de la información aquí difundida.