Membres de l’equip de Formació Professional al País Basc

Els passats 13, 14 i 15 de novembre, diversos membres de la família professional d’Electricitat i Electrònica de l’IES Arxiduc LLuís Salvador es desplaçaren al País Basc, dins del programa d’experiència formativa “Actualització de cicles de formació professional” que promou la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat. Durant aquesta estada es visitaren tres centres: Universitat de Deusto, CIFP Tartanga i Tknica. En aquests centres es varen poder observar diferents aspectes dels cicles formatius homòlegs als nostres del nostre institut així com la investigació als laboratoris d’enginyeria elèctrica i electrònica i la innovació pedagògica envers a la formació professional.

Veure més fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>