Cursa contra la fam

Durant la setmana del 27 de Març l’alumnat de l’IES Arxiduc Lluis Salvador participarà en la Cursa contra la Fam, promoguda per la Fundació acció contra la Fam.

Els alumnes realitzaran un circuit de carrera a peu al Parc de Ses Estacions a Palma. L’objectiu d’aquesta cursa es recaptar fons per a l’ONG tant per part de l’alumnat (en concepte d’inscripció) com del personal del centre.

És important destacar que aquesta activitat cerca inculcar en l’alumnat valors com la solidaritat i el compromís social, fomentant la seva participació en iniciatives que contribueixin al benestar de les persones més necessitades.

Aquest projecte es desenvolupa a través del departament de tutoría i educació física així com la col·laboració de l’aula UEECO i personal del centre.

Us agraïm per endavant l’interès i comptem amb el vostre suport!

Logo de l’acció contra la fam