Dia internacional de les Biblioteques


Dia 24 d’octubre és des de l’any 1997 el Dia Internacional de les Biblioteques. La proposta sorgeix en record a la destrucció de la Biblioteca de Sarajevo, Vijecnica, bombardejada la nit del 24 al 25 d’agost de 1992 per les forces serbobòsnies durant la guerra dels Balcans (1991-1995). Auspiciada per la UNESCO, la iniciativa va néixer per traslladar a l’opinió pública la importància de la biblioteca com a lloc de trobada dels lectors de totes les edats amb la cultura, i com un instrument de millora de la formació i la convivència humanes.

El nostre centre ha volgut recordar aquesta data amb una actitvitat que es va realitzat a les aules. Els alumnes varen escriure unes frases relacionades amb els llibres i les biblioteques amb les que després es va fer un mural. Aquest es va exposar divendres 25 al pati. El jurat va decidir preminar-ne tres i fer una menció especial a un treball molt original.

Des de la coordinació de la biblioteca es vol donar les gràcies als departaments de llengües per la seva ajuda i al jurat que tan amablement ha participat en l’elecció de les tres millors frases.

Els premiats varen ser:

1.- Marta Flores López de 2n d’ESO B 

2.- Luna Abigail Silva Moreno de 3r d’ESO C

3.- Ken Yi de 1r de Batx B

I la menció especial per quatre alumnes de 1er de batxillerat A: 

Jimena Josees Flores

Danny Izaguirre García

Mayra Bustamante Zurita

Francisco Valencia Esparraga

Enhorabona a tots i moltes gràcies per la vostra participació!

 

Enllaç a les fotografies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>