Recull de Literatura Jove 2021 – COLOR i VIDA

Recull de Literatura Jove 2021
 
Ets l’artista de la teva vida, no deixis que ningú arrabassi el teu pinzell
Un món sense color
Camp de gira-sols
El vermell dins tu,
La Lluna i el Sol
 
Aquests són els títols de les obres publicades al Recull de Literatura Jove de l’Ajuntament de Palma de 2021 de les nostres alumnes de 2n ESO Ariana Barrón, Hanae Bousnin, Eli Gómez Rodríguez, Maria Joseés Flores i Maria José Mérida Torrico. El curs passat, quan eren alumnes de 1r d’ESO, vam enviar a l’Ajuntament les seves obres i ara les podem llegir a la versió digital del Recull.
 
Això només és un tast del que hi trobareu:
 
Vermell com aquella joia del teu anell
que mires amb ràbia,
vermell com els teus ulls quan plores per ell.
L’esperança se n’ha anat
de vacances.
Els dies passen i el dolor fa un munt
a poc a poc de granets de sorra i
mentrestant la felicitat està presa dins la masmorra.
 
Dia 30 de setembre vam assistir a l’acte de presentació del Recull al Teatre Xesc Forteza, on vam poder veure i escoltar la representació d’aquests versos i de moltes altres obres; va ser un acte molt entretingut en què alumnat, famílies i docents gaudírem d’un muntatge teatral interpretat pel grup de teatre del col·legi Santa Mònica.
 
Al recull també trobareu les acolorides fotografies del concurs Foto Jove.