Intercanvi Erasmus+ de l’IES Arxiduc a Istambul

Alumnes i professors de l’IES Arxiduc han estat d’intercanvi a aquesta ciutat situada entre dos continents, i hem estat notícia al Diario de Mallorca i al Diari Balears!


—–
Recentment alumnes i professors d’aquest institut s’han desplaçat a l’institut Ali Haydar Ersoy Ortaokulu en el marc del projecte “physical activity as a key to healthy life” dins el programa Erasmus+, finançat per la Unió Europea, on han coincidit amb alumnes i professors de Turquia, Itàlia i Eslovènia.

En aquesta ocasió les activitats, que han estat al voltant del tema “happier lifestyle“, s’han concretat en una sèrie de presentacions sobre els centres, països i sistemes educatius de cada un dels equips participants i sobre el sistema turc d’educació inclusiva i en diferents tallers.

El tallers sobre percussió corporal amb la música com a part de l’educació inclusiva i el d’art tradicional turc s’han duit a terme al propi institut. També hi ha hagut lloc per a una sessió d’activitats en contacte amb la natura a un camp de permacultura i tot un seguit d’activitats culturals en què s’han visitat els principals llocs d’interès històric de la ciutat.

El projecte, que ha durat tres anys, finalitza aquest mes d’agost amb un darrer intercanvi a Eslovènia.
El centre, però, ja té assegurada la continuïtat en les activitats del programa Erasmus+ fins al 2027 ja que recentment ha obtingut l’acreditació com a centre Erasmus+.

Troba més fotos en aquest enllaç